informatie

kroon casino

Start

De Giro Toertocht Amsterdam gaat om 8:30 voor de Ziggo Dome van start en je dient uiterst 15 min van tevoren bij de start aanwezig te zijn. Aantal verwachte deelnemers 8.000

Regels

De Giro Toertocht Amsterdam wordt over 45 km gereden. Deze afstand kan niet verandert worden. Na de inschrijving kan de deelname niet meer geannuleerd worden. Dit betekent dat het inschrijfgeld niet teruggestort kan worden, ook niet wanneer je niet op komt dagen. Mocht het zijn dat je hier een verzekering voor hebt afgesloten, stuur ons dan een email wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een helm is verplicht! Deelnemers zonder helm mogen niet starten zorg er dus voor dat je deze bij je hebt.Je fiets moet in goede staat zijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schades van de fietsen tijdens de Giro Toertocht.Wangedrag tijdens de toertocht zal ervoor zorgen dat je de fietstocht niet af zal kunnen maken. We verzoeken dan ook iedereen ten alle tijden de toertocht niet voor anderen te bederven.De finish is voor het Heineken Arena waar je wordt ontvangen met een medaille en een fris biertje of frisdrankje. Hier kun je ook een leuke herinneringsfoto laten maken samen met je vrienden of familie.

Kom je met de auto naar Amsterdam? Dan kun je deze gratis parkeren aan de oostzijde van de Ziggo Dome. Houd er wel rekening mee dat er na 18:00 wel kosten voor het parkeren in rekening worden gebracht. Ben je dus van plan om gezellig met ons door te feesten dan dien je voor de parkeertijd vanaf 18:00 tot de tijd dat je vertrekt het parkeertarief te betalen.Inschrijvingen kunnen via onze website gedaan worden ofwel in de Girowinkels in beide gevallen wordt alle informatie die je nodig hebt naar je email verzonden. Deze informatie dien je goed te bewaren en te tonen bij de inschrijfbalie de dag dat je deel gaat nemen aan de Giro Toertocht. Zonder deze informatie heb je geen toegang tot de toertocht.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de spullen en accessoires die je met je meebrengt en zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van dergelijke accessoires. We verzoeken de deelnemers dan ook tijdens de toertocht geen mobiele telefoons of andere kostbare spullen bij zich te dragen. Laat deze achter bij familieleden of vrienden zodat je zorgeloos aan de toertocht kunt deelnemen

De Giro Toertocht Amsterdam is inclusief stuurbordje, duidelijk uitgestippelde route, GPS, verkeersvrijwilligers, deelnemersinformatie, medaille, koffie bij de start en eten en drinken bij de finish, hulpservice wanneer je niet meer verder kunt tijdens de toertocht, medische service met gratis check-up voor en na de toertocht, foto service en nog veel meer.

Hulpposten

Onderweg kun je drie hulpposten vinden die je helpen wanneer je problemen met je fiets hebt. Mocht het echter zijn dat je om een of andere reden niet verder kunt fietsen dan brengen de medewerkers van de hulppost je naar de finish voor het Heineken Arena.

Tot slot

Wij heten iedereen van harte welkom op de Giro Toertocht Amsterdam. Kom samen met ons in beweging en geniet van de profrenners die op 28 april hun vaardigheden laten zien. Op deze