Wat is er nog meer te doen

neven activiteiten

kroon casinoNadat de Toertocht op 28 april afgelopen is kunnen de deelnemers een foto nemen bij de finish met de profrenners, hiervoor dien je dit bij het inschrijven te vermelden. Voor de foto word een vergoeding in rekening gebracht van € 10 die bestemt is voor de Stichting Kansarme Kinderen. Wil je dus een steentje bijdragen en gun je deze kinderen een beter en fijner leven. Kom dan een foto nemen met jou grote favoriet na afloop van de toertocht. De foto´s kunnen een uur naderhand opgehaald worden bij de inschrijfbalie. Ook kun je gezellig van een hapje en een drankje komen genieten in de Heineken tent bij de finish hier kun je nog gezellig even napraten met andere deelnemers. Na 18:00 gaan we er een gezellig feest van maken met een aantal artiesten en dj´s die zonder twijfel de Giro toertocht op een fantastische wijzen zullen afsluiten.

Bij de Ziggo Dome zijn ook een aantal stands van Giro te vinden waar je fietshelmen, fietsschoenen en fietskleding van topkwaliteit kunt kopen. Ga dus gerust een kijkje nemen bij Giro voor de laatste wieleroutfits en accessoires tegen de scherpste prijzen. Het publiek kan de Giro Toertocht bekijken langs het parcours oftewel op een van de gigantische schermen die op verschillende punten van de stad worden geplaatst en waarop Toertocht live op het scherm te volgen zal zijn. Voor kinderen die met hun ouders naar de toertocht komen kijken kun je aan de zuidkant een luchtkussen, luchtkasteel, trampolines en diverse anderen outdoor kinderspelen vinden zodat de kleinste onder ons zich niet hoeven te vervelen. Houd er wel rekening mee dat je zelf op je kinderen moet passen. De openluchtspelen zijn voor alle kinderen onder de 8 jaar zonder kosten toegankelijk gedurende de Giro Toertocht. Het is verboden om met etenswaren of frisdranken gebruik te maken van de spelen.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen via email ofwel telefonisch, in beide gevallen helpen wij je graag verder. Je kunt uiteraard ook onze veel gestelde vragen pagina raadplegen voor een snel antwoord op de meest voorkomende vragen. Ook bij de inschrijf- en informatiebalie van de Giro Toertocht Amsterdam kun je informatie inwinnen of eventueel advies verkrijgen. Daarnaast staat het hulpteam tijdens de toertocht ook voor je klaar als dat nodig mocht zijn.